Vimeo anunță crearea unei bănci video fără drepturi de autor!

SocialNews

Vimeo, platforma de găzduire și partajare video, a investit masiv în ultimele luni în strategia sa de diversificare a ofertelor pentru a continua să câștige comunitatea creativă din întreaga lume.

Dacă introducerea live-streaming-ului pe site în luna aprilie a acestui an nu a fost suficientă, prin crearea serviciului Vimeo OTT , compania a anunțat săptămâna aceasta crearea propriei piețe video , Vimeo Stock

Cum funcționează Vimeo Stock?

După modelul deja consolidat al băncilor de imagini , oferta Vimeo Stock oferă dreptul de utilizare a videoclipurilor din plata redevențelor.

Filmările publicate sunt clasificate în două tipuri:

  1. clipuri la cerere : videoclipuri personalizate pe proiect;
  2. clipuri neexclusive: videoclipuri deja gata pe platformă și disponibile pentru oricine să le cumpere.

În plus, puteți filtra după lungimea clipului, calitate, teme, dacă sunt sau nu optimizate pentru 360 și ce fel de licență Creative Commons au.

Care este prețul acțiunilor Vimeo?

S-ar putea să vă întrebați: cât costă un videoclip fără drepturi de autor de la Vimeo?

Conform celor anunțate de companie, prețurile țin cont atât de cele două categorii menționate mai sus, cât și de calitatea filmării. De exemplu:

Clipurile HD neexclusive costă 79 USD , în timp ce clipurile 4K costă exact 199 USD. Conținutul exclusiv, pe de altă parte, are un preț puțin mai mare, 299 USD în HD și 499 USD în 4K.

Merită să ne amintim că cei care sunt deja membri ai comunității site-ului au dreptul la o reducere de 20% la toate achizițiile de la bancă, pe lângă faptul că pot conta pe drepturile gratuite de utilizare comercială a acestor conținuturi vizuale .

Tot vorbind de valori, întrucât videoclipurile sunt produse de profesioniști independenți, este, de asemenea, foarte tare să menționăm că acești colaboratori vor primi aproximativ 60 până la 70% din profiturile generate de vânzarea clipurilor , o medie mult mai mare în comparație cu ceea ce este plătită producătorilor altor bănci, care au rămas cu mai mult sau mai puțin 30%.

Ce face diferită această bancă?

Pe lângă o rentabilitate mult mai interesantă pentru freelanceri, un alt mare avantaj al Vimeo Stock este cantitatea de conținut diferită de ceea ce este de obicei disponibil în alte bănci existente, departe de estetica pe care o vedem acolo.

Pe pagina de lansare a pieței au fost anunțate câteva colecții foarte interesante, de la un stil mai comercial, precum:

Alte categorii mai neobișnuite și experimentale ca acestea aici:

Ce părere ai de această veste? Crezi că Vimeo Stock va avea succes? Spune-ne!
Și dacă încă sunteți interesat să aflați mai multe despre producerea de videoclipuri pentru web, consultați materialul nostru complet despre Marketing video.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate