Vodafone și Charlie Ottley lansează cea mai așteptată producție din 2023: Flavours of Romania 2

SocialNews

Producția video este o carte de vizită pentru România, sezonul doi din Flavours of Romania oferind un portret dinamic al uneia dintre cele mai frumoase și mai puțin descoperite țări din Europa, prin intermediul călătoriilor, bucătăriei, culturii, meșteșugurilor, istoriei, precum și prin intermediul unor peisaje naturale uluitoare și al unor probleme-cheie de conservare.

Sezonul 1 al seriei Flavours a fost cel mai urmărit show TV din România în 2020, iar sezonul 2, în parteneriat cu Vodafone România, se anunță a fi un succes și mai mare, cu o valoare de producție mai mare și un stil unic de filmare, în care se utilizează mai multe drone FPV 4k decât orice alt serial de călătorie, culinar și aventură realizat vreodată. Filmările cu drona POV creează spectatorului senzația intrinsecă de a face parte din călătorie, pe măsură ce echipa de filmare aduce în lumina reflectoarelor cele mai impresionante peisaje, monumente și orașe din România, încercând rețete exclusive de la unii dintre cei mai renumiți bucătari.

Implicarea Vodafone în proiectul Flavours of Romania e o dovadă a faptului că mediul privat poate avea un impact direct în promovarea brandului de țară al României, Vodafone având un track record impresionant în sprijinirea creatorilor de conținut și a comunităților locale. Astfel, prin parteneriatul cu îndrăgita producție Flavours, reitereză angajamentul său de a fi aproape de patrimonial românesc, de valorile autentice, creatorii de conținut și susține demersurile originale, prin care tara noastră este pusă în valoare, prin intermediul unor povești frumoase realizate de profesioniști.

  'Am încredere în profesionalismul său! Revin în țară periodic, chiar dacă e un efort de deplasare'

„Sunt extrem de recunoscător partenerilor noștri Vodafone România, dar și sprijinului oferit de Metro și UniCredit. A fost un an și jumătate din viața noastră, a tuturor, pe care l-am dedicate realizării acestui proiect și sper că spectacolul va inspira oamenii și, de asemenea, îi va face să gândească. România are atât de multe de oferit ca destinație internațională, dar există încă probleme care trebuie rezolvate pentru ca turismul să crească și să înflorească în viitor. Doar prin conservarea patrimoniului natural și cultural al României, a biodiversității, a pădurilor străvechi, a satelor și monumentelor istorice putem asigura un venit durabil pentru zonele rurale.”, spune Charlie Ottley.

Prezentatorul Charlie Ottley a călătorit departe de traseele turistice, îmbarcându-se într-o călătorie de șapte luni cu motocicleta în jurul celor nouă regiuni istorice ale României. Misiunea sa – să ofere o privire și mai profundă în inima și sufletul acestei țări complexe și surprinzătoare, dezvăluind România așa cum nu ați mai văzut-o până acum. În total, pentru realizarea proiectului Charlie Otley a parcurs peste 20.000 de kilometri pe motocicletă.Sursa

Recomandari:

Klaus Iohannis neagă informațiile despre căderea dronelor rusești pe teritoriul României
ANOFM înregistrează peste 19.300 de participanți la cursurile organizate în primele opt luni ale anu...
Masaj balinez – o modalitate unica de rasfat si relaxare
Cererea pentru diamante create în laborator face ca Pandora să sărbătorească în fiecare zi
The fact is Shag.co.uk Is Not A Legit As It Is Apparently
Nu vedem semne de resurse militare ale Rusiei care ar face joncțiunea cu regiunea transnistreană
Celebra 'OUG Prună' pe masa judecatorilor CC, se decide relația dintre SRI și parchete
aproximativ 50 de kilograme de droguri, confiscate de polițiști în ultimele două săptămâni
'Trebuie să insistăm pentru a schimba această opinie'
Teatrul Național Timișoara se remarcă prin recitaluri și piese de calibru mondial, în anul Capitalei...
Jannik Sinner și Matteo Berretini nu vor juca la Cupa Davis
Diana Șoșoacă acuză o expoziție pornografică în București
La ora actuală, sporul de gardă este calculat la nivelul salarial al anului 2017
Celebrul chef de 46 de ani a fost găsit mort. Emisiunea nu se va difuza în această săptămână
'Și PRM a făcut scoruri bune, dar n-a guvernat niciodată!'
Sala 'Omnia' din Bucureşti, dată în folosinţă Centrului Naţional al Dansului
Peste 300 de invitați vor fi prezenți la UEFA Academy Summit de la București
Consultare publică a Ministerului Educației cu privire la proiectul de acordare a burselor
scădere de aproape 50% față de anul trecut
"Pentru siguranța copiilor mei am vrut să..."

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment