World HR

SocialNews

WORLD HR ofera consultanta strategica si solutii avansate de tehnologie pentru peste 85.000 de angajatori din intreaga tara. Pe masura ce ingrijirea sanatatii angajatilor, bunastarea si beneficiile la locul de munca continua sa converga, afacerile de toate dimensiunile s-au bazat pe echipele de consiliere exceptionale ale WORLD HR  pentru consiliere beneficii angajatilor, bunastare, resurse umane, consultanta in farmacie, solutii de proprietate si accidentare, precum si pentru pensii si avere. servicii de management oferite prin WORLD HR . Angajamentul WORLD HR fata de tehnologie si inovatie le permite consilierilor sai sa ofere cea mai moderna si intuitiva experienta pentru clienti oriunde in industrie.

Echipa noastra de experti in consultanta in compensare, implicare, dezvoltare a conducerii, cautare de executivi si sondaje, utilizeaza date si analize de varf din industrie pentru a-si imputernici clientii. Folosim experienta si intelepciunea pentru a personaliza solutii flexibile de consultanta. La practica de consultanta in resurse umane si compensare, ajutam organizatiile sa atraga talente, sa angajeze personalul, sa dezvolte lideri si sa recompensam succesul pentru a optimiza bunastarea organizationala. Clientii obtin instrumentele si cunostintele de care au nevoie pentru a-si conduce organizatiile catre succes.

Scopul nostru

Dezvoltarea unei culturi a bunastarii ii mentine pe indivizi motivati, implicati si plini de energie si creeaza o cultura care stimuleaza performanta. Asadar, ne concentram pe a ajuta clientii nostri sa furnizeze programe de beneficii solide din punct de vedere fiscal, care raspund nevoilor angajatilor, membrilor, pensionarilor si familiilor lor. Este logic sa-ti ajuti oamenii sa fie, de asemenea, cel mai bun din punct de vedere fizic, financiar si profesional.

Ceea ce ne deosebeste

Stim cat de importanta este ca o solutie sa rezolve o problema, nu doar un ajutor. De aceea, identificam o solutie potrivita si personalizata pentru dvs., in loc sa adoptam o abordare universala. Deci, atunci cand faci un contract cu WORLDHR, ai partener cu o echipa dedicata si de incredere care lucreaza alaturi de tine pentru a asigura viitorul angajatilor si membrilor tai.

Una dintre modalitatile prin care realizam acest lucru este prin abordarea noastra consultativa, de mare atingere, ceea ce inseamna ca aveti intotdeauna acces la echipa noastra cu experienta, iar suportul tehnic este la doar un telefon distanta. Acest lucru duce la decizii rapide, servicii de cea mai buna calitate si livrari la timp.

Cand te uiti peste lista noastra de servicii si clienti, vei vedea ca suntem:

Suficient de mare pentru a consilia unele dintre cele mai mari organizatii publice, private si guvernamentale din lume.

Suficient de versatil pentru a oferi aceleasi servicii remarcabile si consultanti si administratori de top administratorilor, sponsorilor de planuri, intreprinderilor mici si mijlocii si organizatiilor din sectorul public

Destul de agil pentru a oferi o experienta de tip boutique, in care clientii nostri sunt intotdeauna prioritatea noastra principala

Desigur, stim ca nu este vorba doar de a avea programele potrivite. Este esential ca angajatii si membrii dvs. sa inteleaga investitia dvs. continua in ei atat pe plan personal, cat si profesional – nu doar o data pe an, ci pe tot parcursul anului. De aceea, strategiile noastre de implicare premiate sunt integrate in livrabile, mentinandu-va angajatii si membrii motivati si consolidandu-le legatura cu dvs.

Si cu o mentalitate bazata pe date si pe primul plan tehnologic, introducem noi modalitati de a imputernici indivizii, asigurandu-ne ca au acces la informatii personalizate la momentul potrivit si implicandu-i in deciziile pentru a imbunatati modul in care lucreaza si traiesc si, in cele din urma, pentru a creste performanta.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate