Ziua Națională a Supraviețuitorilor de Cancer ar putea deveni sărbătoare la nivel european

SocialNews

Ziua Națională a Supraviețuitorilor de Cancer ar putea deveni sărbătoare la nivel european. Este propunerea făcută de senatoarea Nicoleta Pauliuc liderilor europeni

– în cadrul European Cancer Summit, eveniment desfășurat zilele acestea la Bruxelles, senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a vorbit despre proiectele legislative adoptate în România, la inițiativa sa, pentru sprijinirea bolnavilor de cancer și a aparținătorilor. Din acest pachet legislativ face parte și legea privind Ziua Națională a Supraviețuitorilor de Cancer, sărbătorită în România începând cu vara anului trecut (este marcată în prima duminica din luna iunie).

Senatoarea PNL le-a propus reprezentanților statelor europene ca această zi să fie sărbătorită unitar, la nivelul Uniunii Europene.

– În cadrul evenimentului, Nicoleta Pauliuc i-a oferit comisarului european pentru Sănătate, doamna Stella Kyriakides, o insignă cu nufărul galben, simbolul ales pentru supraviețuitorii de cancer.Sursa

  Și dacă sunt resturi ale unor drone lansate din România?
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment